Grove poriën

Jouw huid ziet er grof uit, is dof en/ of heeft grote poriën. In sommige gevallen kan de huid zelfs leerachtig aanvoelen. De kleur is vaal. Meestal is jouw huid dan vet of vroeger vet geweest. Meer talgaanmaak hebben de talgklierkanaaltjes vergroot en de huid verdikt. Ook kan het het gevolg zijn van zon en roken. Zon verdikt de huid en de rokershuid heeft zuurstof tekort door de vele gifstoffen. (Vrije radicalen)

Veroudering en erfelijkheid spelen ook een rol, waardoor de porie wandjes verslappen en oprekken. Verstopte poriën of mee-eters kunnen blijven verwijden indien ze niet goed gereinigd worden.

De huid kan er met onderstaande behandelingen fijner, frisser en beter doorbloed uit gaan zien. De poriën worden fijner en de opperhuid dunner, terwijl de diepere lagen steviger worden. Hierbij is thuisgebruik van de juiste verzorging erg belangrijk om het bereikte resultaat vast te houden.

Wil je meer lezen over onze behandelmethodes kies dan hieronder in het menu, of neem contact op voor een vrijblijvende intake inclusief ObserV huidscan, dit kan ook online worden gereserveerd.

Behandelmethodes