Rimpels

Rimpels beginnen met fijne lijntjes die op een gegeven moment niet meer wegtrekken na een goede nachtrust. Ontstaan door lachen of veel stress, door volumeverlies of de jaren die gaan tellen. Verslapping van de huid of een slechte huidconditie verergeren rimpels. Afhankelijk van het huidtype, de genen en de leefstijl is men hier meer of minder gevoelig voor. Het kan een vermoeide blik geven of op een andere manier gaan storen. Fijne lijntjes zijn door middel van de juiste behandelingen en thuisverzorging heel goed te verminderen, grove rimpels behoeven een andere aanpak. Om de rimpels op de mooiste manier te behandelen is een verbetering van de huidconditie een pré en leidt tot de mooiste resultaten en de meest tevreden klanten.
Onze specialistes en cosmetisch arts kijken tijdens een gratis en vrijblijvende intake samen met jou waar je je aan stoort, en geven dan eerlijk advies. Een advies waar je het meest tevreden over zult zijn op de lange termijn.

Wil je meer lezen over onze behandelmethodes kies dan hieronder in het menu, of neem contact op voor een vrijblijvende intake inclusief ObserV huidscan, dit kan ook online worden gereserveerd.

Behandelmethodes