• biologische rimpel correctie

Biologische rimpel correctie

Frons en bovenlip-rimpels verwijderen?

Biologische rimpelcorrectie is een natuurlijke methode om rimpels te verminderen en te verwijderen. Littekens kunnen met deze methode ook zichtbaar worden verminderd. Biologische Rimpelcorrectie is gebaseerd op het vermogen van de huid om zelf te vernieuwen van binnenuit. Door het gebied direct onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. Dit nieuwe weefsel bevat jonge collageen- en elastine vezels die de rimpel weer opvullen. Er wordt dus niets ingespoten.

De voordelen van biologische rimpel correctie zijn:

 • geen inspuiting of operatie
 • geen lichaamsvreemde stoffen
 • niet vervelend om te ondergaan
 • snel zichtbaar en natuurlijk resultaat
 • niet belastend;  je hoeft bijvoorbeeld geen vrij te nemen van uw werk

Toepasbaarheid:

 • frons verminderen
 • rimpels mondzone verminderen
 • neus-lippenlijn verminderen
 • rimpels oogzone, ofwel kraaienpootjes verminderen
 • rimpels voorhoofd verminderen
 • rimpels wangen verminderen of verminderen

Veiligheid

BioSkinJetting werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Jouw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. BioSkinJetting is dus een volledig biologische en veilige methode om rimpels te verwijderen of te verminderen.

Effectiviteit

De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt de methode toegepast?

Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels.

Is de behandeling pijnlijk?

Er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht, daardoor is de behandeling niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De behandeling kan met tussenpozen van gemiddeld twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van jouw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij je een kuur van vijf à zeven behandelingen.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kan je ze met make-up cover van essential camoufleren en zal niemand ze opvallen.

Hoe gaat het na een behandeling?

Om de aanmaak van collageen te bevorderen adviseren we een collageen stimulerend serum thuis met een sculp massage toe te passen, hiervan sturen wij je een video toe.
Je mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd het daglicht ingaan, wij adviseren tevens om een spf 50 te gebruiken.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Met BioSkinJetting wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitaminen. Gemiddeld is er iedere 3 tot 5 maanden een nabehandeling wenselijk.

Chat openen
1
Welkom bij Vissers Beauty, waarmee kan ik je van dienst zijn?