Ambassadeur Dermalogica

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Het is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 28 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Het verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Ken jouw huid

Het kennen van je huid is de eerste vereiste voor een gezonde huid. De eerste stap daartoe moet een bezoek zijn aan een professionele huidexpert en het ondergaan van een huidscan. Een huidscan is een methode waarmee we vast kunnen leggen wat er in de diepere huidlagen afspeelt. Aan de hand van deze scan kan precies in kaart worden gebracht welke verzorging én behandeling het meest geschikt is voor jouw huid en hoe je huidverbetering kunt bewerkstelligen.

Vissers Beauty mag zich sinds 2019 Dermalogica Ambassaeur noemen.

Chat openen
1
Welkom bij Vissers Beauty, waarmee kan ik je van dienst zijn?