Klaverblad artikel

Nieuw: Vissers Hair, Beauty & Home.

Let’s celebrate!

Maurice Vissers is een begrip in Vught. Dat kan ook niet anders na bijna dertig jaar.

Het team van Vissers weet het mooiste uit jezelf te halen en vertaalt dit naar een totaalpakket ‘Total Care’. Hierbij gaat het om behandelingen op het gebied van Hair en Beauty. Kwaliteit en het gebruik van topproducten staan centraal. Vanaf eind november komt daar een extra discipline bij: Home (in samenwerking met Rinaldo Zaalblok). Een afdeling vol prachtige woonaccessoires, leuke cadeautjes en uiteraard in de decembermaand: prachtige kerstaccessoires.

Hair & Beauty

Maurice Vissers en Marieke van den Broek hebben hun krachten gebundeld in het totaalconcept. Ze hebben elkaar gevonden in de visie dat het innerlijk en het uiterlijk elkaar versterken. Als je er goed uit ziet, voel je je goed. En als je je goed voelt, zie je er goed uit. Beiden werken met passie en proberen dagelijks het beste uit zichzelf te halen met als doel het beste uit de klant te halen. Maurice is haarspecialist en Marieke is schoonheidsspecialist. Voor beiden is de term ‘specialist’ ook van groot belang: kwaliteit, innovatie en ambitie staan centraal. Een leuk nieuwtje: Marieke dingt komend jaar naar de titel ‘schoonheidsspecialist van het jaar’. Voor deze vakwedstrijd staan kennis, kwaliteit en gedrevenheid centraal. Dat past dus uitstekend bij de ambities van Vissers Total Care.

Beauty Award

“Met mijn inschrijving voor de Beauty Award 2020 wil ik de wereld laten zien waar ik voor ga en sta. Uiteraard leer ik nog iedere dag, maar ik durf vol overtuiging te zeggen dat ik met bijna twintig jaar ervaring en een kast vol diploma’s een schoonheidsSPECIALIST ben. Ik ga en sta voor kwaliteit. Ik weet waar ik het over heb. En daar ben ik trots op. Al van jongs af aan wil ik mensen mooi(er) maken. Dit met belangrijke noot dat ik ieder mens mooi vind. Ieder mens is uniek. Maar ik zie direct voor me hoe iemand nog mooier kan worden. Niet met make-up. Alhoewel dat soms ook prachtig kan zijn. Maar ik kijk altijd naar huidverbetering en huidverjonging. Wat mij betreft is verzorging de beste foundation. Enkel dan kan de natuurlijke schoonheid optimaal tot bloei komen,” aldus Dermalogica Expert Marieke van den Broek.

Hair

Het knippen van haar kan op vele manieren. Maurice Vissers: “Bij Vissers zijn we gespecialiseerd in knippen en kleuren. We kijken altijd naar het totaalplaatje. Wie ben je? Hoe wil je eruitzien? Wat past bij je? Voor al deze vragen nemen we ruim de tijd. Tijdens het knippen geven we de hoofdrol aan de sterke kanten van haar, gezicht, lichaam en type. Ook voor kleuren ben je bij ons op het juiste adres. We werken met topproducten van Sassoon Professional en Sebastian. De resultaten hiervan zijn natuurlijke, geloofwaardige kleurtonen,” aldus Maurice Vissers. Producten voor haarverzorging, styling en dagelijkse gezichtsverzorging worden ook verkocht in het winkelgedeelte.

Celebrate weekend: 29 & 30 november

Een weekend boordevol acties en GRATIS workshops

Vissers Beauty bestaat deze maand 4 jaar en Vissers Home opent haar deuren. Dat is een reden voor een feestje en daarom worden lezers van het Klaverblad getrakteerd op diverse acties, gratis behandelingen en workshops zoals een hoofdhuidcheck, een Dermalogica Glow behandeling, een huidscan, make-up tips & tricks, manicure en homestyling advies. Uiteraard met een lekker glaasje bubbels.

In het feestweekend lanceren we tevens een nieuw haarverzorgingsmerk La Biosthetique: exclusieve haarverzorging op basis van natuurlijke ingrediënten met passie voor uw schoonheid! Persoonlijk, voor elke huid en ieders haar: dat is onze missie.

Geef je nu op voor een gratis behandeling of workshop via www.vissers-beauty.nl / www.vissers-mv.nl of via 073-6567367.

Extra openingstijden van Vissers Home: 20 december tot 21.00u / 22 december tot 17.00u / 23 december tussen 12.00-18.00u