Onze merken

Dermalogica

The Moment Your Skin Changed. Forever. Dermalogica.

Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Het is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat het merk zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Het streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z’n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering.

Vissers mag zich sinds 2015 ook Dermalogica Expert noemen.

Het Expert programma is een hoogstaande opleiding met praktijk en theorie lessen aangeboden door gecertificeerde experts van Dermalogica.

Website: www.dermalogica.nl

KOH Colours

KOH Colours heeft zich laten inspireren door de ongelofelijke rijkdom van de Japanse levenswijze en rituelen. De KOH filosofie gaat uit van de mens als geheel, waarbij lichaam en geest nauw met elkaar in verbinding staan. Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel. Het uiterlijke voorkomen weerspiegelt onze innerlijke gevoelens. Mooi zijn is fijn, maar nog belangrijker is mooi voelen, dat kan alleen indien de geest ook betrokken is. Positief voelen en denken, een zelfverzekerde uitstraling en gezondheid bereiken deze geestelijke verrijking.

Website: www.kohcosmetics.com

Royal Effem

Royal Effem is een verzorgend make-up merk van Laboratori Royal gevestigd in het Italiaanse Parma en in handen van de familie Vecchi.

Royal Effem kent al een lange historie. Het was één van de eerste cosmetica merken, die make-up producten beschouwde als verzorgende producten. Royal Effem staat dan ook garant voor een diepe, beschermende anti-aging werking, dankzij het gebruik van natuurlijke bestanddelen.

Website: www.royal-effem.nl

Super lash

Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimper haren langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

Solaris Spray Tan

Solaris Instant Spray Tan geeft je een prachtige instant bruine teint.

Solaris is een zelfbruiningsspray. Het kleurt je huid zoals de werking van UV-straling, maar dan op een gezonde wijze.

Solaris Instant Spray Tan zorgt op verzorgende wijze voor een gelijkmatige, gezonde gloed.
Of de zon nu schijnt of niet. In slechts enkele ogenblikken zie je er gezonder en aantrekkelijker uit dankzij een natuurlijk gebronsde tint.

De bronzing trekt in de huid en bevordert de melanine (het pigment), waardoor de huid bruin kleurt.
Na het sprayen ontwikkeld de kleur zich over een periode van 6-8 uur.

Colladeen derma plus

Schoonheid uit een tube?

Voed en verzorg de huid ook van binnenuit

Schoonheid komt uit een tube, denken veel vrouwen. Maar wie streeft naar het behoud van een gezonde huid, doet er verstandig aan zich ook goed te voeden. De volkswijsheid “je bent wat je eet”, reikt verder dan velen denken. Ook ons uiterlijk is goeddeels afhankelijk van voedingsstoffen. In het menselijk lichaam werkt het echter zo dat éérst de vitale organen hiervan profiteren, zoals hart, bloedvaten en ogen. De huid staat achteraan in de rij en is uw grootste orgaan, met een oppervlakte van 1,5 à 2 m2 bij volwassenen. Logisch dat die dus wel eens iets extra’s kan gebruiken.

Start vandaag nog met het verzorgen van de huid van binnenuit!

een voedingsupplement voor iedereen die goed wil zorgen voor de:

  • conditie van de huid
  • bescherming van de huid tegen de invloeden van UV en luchtvervuiling
  • conditie van de bloedvaten

Meer info lees je hier