Team

Het team van Vissers Beauty bestaat uit ervaren professionals met grote vakkennis. Ze nemen uitgebreid de tijd voor jou, de klant, zodat jouw bezoek aan Vissers Beauty een fijne en ontspannen ervaring wordt. Bent je benieuwd geworden naar het team? Hieronder stellen ze zich aan jou voor.

Aanwezig op

  • dinsdag: 9:30 – 17:30 (avond op afspraak)
  • donderdag: 9:30 – 17:30
  • zaterdag: 8:30 – 16:00

Marieke van den Broek

eigenaresse

Mijn achtergrond ligt veelal in de medische sector. Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse privé klinieken heb ik die ervaringen gebundeld binnen 1 instituut.

We werken samen met diverse specialisten, op die manier kunnen wij jou zo altijd de benodigde en gewenste behandeling bieden. Ons aanbod is groot: van zeer uiteenlopende anti ageing en huidverjonging behandelingen, tot advies op gebied van huidlaser behandelingen en permanente make-up.

Ik noem mijzelf een ‘vakidioot’, omdat ik met niets anders bezig ben dan de “beauty” beleving bij consumenten naar een hoger niveau te tillen. Ik volg hiervoor de nieuwste trends in binnen en buitenland en richt me veel op social media. Ook volg ik met grote regelmaat trainingen om mijn kennis en professie altijd up to date te houden.
Heb enorm veel passie voor de (medische) kosmetiek en met toewijding oefen ik dit vak uit.

In 2020 doe ik mee aan de Beauty Awards. De Beauty Awards zijn prijzen die door een onafhankelijke vakjury uit de professionele beautybranche worden gegeven aan de beste schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons van Nederland. Waarom nu? Omdat ik er nu van overtuigd ben dat ik er klaar voor ben. Ik ben op het punt gekomen waar ik al jaren hard voor werk. Uiteraard leer ik nog iedere dag. Graag zelfs. Maar ik vind dat ik nu vol overtuiging durf te zeggen dat ik echt een schoonheidsSPECIALIST ben.

Wil je een vrijblijvend gesprek over wat wij voor jóu kunnen betekenen? Je bent van harte welkom!

Aanwezig op

  • woensdag: 9:30 – 17:30
  • vrijdag: 9:30 – 17:30
  • zaterdag: 8:30 – 16:00

Willemijn van Alebeek

schoonheidsspecialiste / Dermalogica specialist / pedicure / visagie

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Vissers Beauty.
Na diverse interne en externe trainingen heb ik mezelf verder kunnen specialiseren binnen het schoonheidsvak.

Het leukste aan het vak vindt ik dat we je echt kunnen helpen bij huidproblemen maar je ook een gevoel van totale ontspanning kunnen geven vind ik fijn om te doen.
Een bezoek aan de salon is voor jou echt een relax moment voor jezelf!

Bij mij kan je voornamelijk terecht voor huid verbeterende gezichtsbehandelingen, pedicure en massage’s.

Gitte de Groot

permantent make-up specialist

Gitte, is al zolang zij zich kan heugen gefascineerd door make-up voornamelijk voor wenkbrauwen & eyeliners. Het is de omlijsting van het gezicht en doet veel voor je uitdrukking. In 2009 heeft zij haar diploma behaald en is zich alleen maar meer gaan specialiseren op het gebied van semi-permanente make-up en heeft master classes gevolgd bij o.a Ecuri en Nouveau Contour.
Door veel passie voor het vak, goede service en haar warme persoonlijkheid, voelen mensen zich snel op hun gemak en heeft zij menig dame al mogen voorzien van een mooi paar wenkbrauwen en eyeliner. Ieder persoon heeft zijn eigen stijl en wensen. Het is voor haar een uitdaging die verschillende wensen telkens weer te mogen vervullen.
Van donker en aangezet tot zeer naturel, hier ben je aan het goede adres!

Anne van der Laar

Huidtherapeut

Bij Vissers Beauty kan je bij mij terecht voor het behandelen van overbeharing, pigmentvlekken, couperose, kalknagels, rimpels, acne of acne littekens.

Veel behandelingen die ik uitvoer kunnen door jouw zorgverzekeraar worden vergoed. Een verwijzing van jouw dermatoloog of behandelend arts heb je  in de meeste gevallen niet nodig!

Je bent bij mij in goede handen want ik ben een kwaliteitsgeregistreerde hbo huidtherapeute is en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten

Babak Mahdavian Delavary

cosmetisch arts

Sinds 2015 werken wij samen met cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary.
Babak staat net als wij voor veiligheid, resultaat en kwaliteit. Niet voor niets dat Babak gemiddeld een 9,1 scoort op kliniekenervaringen.nl!!!

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringtechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn clienten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken.

Arts Mahdavian Delavary staat voor een persoonlijke en realistische plan van aanpak. Hij zet zich in om u een frisse uitstraling te geven door het bevorderen van de natuurlijke schoonheid van de huid.  Maak een afspraak en ervaar hoe arts Mahdavian Delavary u kan helpen om uw doelen te realiseren.

Britt Diegler

Sinds september ’19 is Britt als stagiaire in onze praktijk aanwezig en inmiddels volleerd KOH manicure specialist.
Daarnaast volgt Britt de opleiding niveau 4 Allround schoonheidsspecialist bij het Summa collega te Eindhoven.

Voor het verlenen van service behandelingen aan onze klanten kan je op dinsdagen terecht bij Britt voor:

– lakken van nagels
– touch up make-up
– wasmassage
– mini manicure
– hand en arm massage

Tijdens ons celbrate weekend is Britt extra aanwezig op 29 & 30 november en op 20 december.

Zelfstandig werkend diëtist

Je bent wat je eet is een veel gebruikte uitspraak. Aangezien wij ervan overtuigd zijn dat een gezonde huid ook van binnenuit komt zijn we op zoek naar een samenwerking met een diëtist.

Voor het begeleiden met afvallen en gewichtsbeheersing.

Voor meer informatie neem contact op met Marieke via marieke@vissers-beauty.nl.