Behandelingen

Op deze pagina kan je een behandeling kiezen die we bij Vissers Beauty aanbieden. Je vindt bij elke behandeling achtergrondinformatie en links naar de bijhorende behandelmethodes. Voor vragen of verdere informatie kan je altijd contact opnemen.

Hoe gaat Vissers Beauty te werk?

Wij beginnen altijd met een persoonlijk gesprek en daarna maken wij een algehele huidscan met ObserV. Daarop volgt een deskundig advies. Met de professionele behandelingen in onze salon, in combinatie met de verzorging die je zelf thuis doet is het al mogelijk om binnen een maand zichtbaar verbetering te zien! Zo krijg je die mooie strakke kaaklijn terug, verminderen rimpels en komt een frisse teint met verfijnde poriën tevoorschijn; het bewijs van een mooie gezonde uitstraling.

Vissers Beauty zorgt er samen met jou voor dat het gewenste resultaat bereikt wordt met de toepassing van de meest hoogwaardige producten en doeltreffende behandelingen. Wij nemen graag alle tijd voor je en vertellen je graag in een open gesprek over de mogelijkheden. Daarnaast kunt je altijd rekenen op onze nazorg waarbij het zelfs mogelijk is om dit voor een jaar in te plannen middels onze abonnementen.

Chat openen
1
Welkom bij Vissers Beauty, waarmee kan ik je van dienst zijn?