• Botox in Vught

Cosmetisch arts

Storende rimpels, plooien of lijnen in het gezicht? Dan kan het opvullen van rimpels met een injectable een goede oplossing voor je zijn. Ook voor vollere lippen en mooiere contouren is dit een effectieve methode. Injectables kan ook een oplossing zijn bij overmatig transpireren van oksels en voeten, migraine en hoofdpijn klachten maar ook bij haarverlies.

Voor deze specialistische behandeling werken wij samen met Dr. Babak Mahdavian Delavary . Hij heeft ruime ervaring in rimpelbehandelingen en werkt met diverse fillers. Uiteraard is Dr. Babak BIG gecertificeerd onder BIG-nummer: 991118740 Je kan er van op aan dat hij je met de nodige vakkundigheid zal behandelen! Dr. Babak scoort en 9,3 op kliniekervaringen.nl!

Babak ik bij ons aanwezig op:

Dinsdag 15 oktober 18:00-20:00
Dinsdag 26 november 18:00-20:00

Huidverjonging (rimpels en Botox)

Filler (RadiesseBeloteroGlytone), prijs vanaf €250,-

Deze fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van uw jukbeen, lippen wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, slapen, mondregio, handen, ellebogen, knieën, neuscorrectie (haviksneus) en oorlellen.

Botox (Botox™, Bocouture), prijs vanaf €150,- per zone, bij 2 zones is 3e gratis.

Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten, wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen), kin, rimpeltjes bij neus, tandenknarsen, migraine en het overmatig transpireren  van uw oksels, handen en voeten.

Huidstructuur (pigment, acne en litteken)

Laser (Alma: Fractional Pixel & Clearlift), prijs vanaf €500,-

Deze laser schiet heel kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken waardoor de huidtextuur en de stevigheid zichtbaar verbeteren. Houdt u rekening met een hersteltijd van 1 week.

Microneedling (Dermapen), prijs vanaf €250,-

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens en (zwangerschaps)striae.

Huidverstrakking (contour en accent)

Draadjeslift (Silhouette soft), prijs vanaf €1000,-

De Silhouette Soft behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van oplosbare draadjes wordt de huid op een prachtige manier gelift. Deze behandeling kan worden ingezet op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals, wangen, en wenkbrauwen. De behandeling duurt 30-60 min.

Haargroei (voller en meer haar)

PRP Bloedplaatjes (Regenlab), prijs €450,- per behandeling

PRP is een behandeling die bestaat uit gefilterd plasma van het afgenomen bloed van uzelf. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is een uitstekende behandeling voor mannen en vrouwen waar het haar dunner van wordt en de haargrens terugtrekt. De behandeling duurt 30 min.

XL Hair (SkinTech), prijs €140,- per behandeling

XL Hair is een behandeling die net als PRP ingezet kan worden tegen doffer en dunner haar en haarverlies. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat jouw haar dikker en steviger wordt. U heeft tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig.

Chirurgisch

Deze behandelingen worden op een andere locatie in een kliniek gegeven.

Boven ooglidcorrectie, prijs €750,-

Hangende oogleden belemmeren niet alle en uw zicht, maar het geeft je ook een vermoeid en verouderd uiterlijk. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat u een open blik krijgt en maakt jouw aangezicht frisser en jeugdiger.

Onder ooglidcorrectie, prijs €1350,-

Veel mensen hebben last van wallen onder de ogen. Dit kan komen door verslapping van de huid of door plaatselijke vet- of vochtophoping. Door wallen krijg je een vermoeide blik. De incisie valt vlak onder de wimper rand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter. Een reepje huid wordt weggesneden en jouw overtollige vet wordt verwijderd.

Haartransplantatie, prijs vanaf €4000,-

Tijdens een haartransplantatie haalt de arts een goed werkend haarzakje weg en transplanteert deze op de kalende plek waar je je aan stoort. De haarzakjes die getransplanteerd worden komen uit de haarkrans die ongevoelig is voor het ‘kaalmakende hormoon’ (DHT). Hierdoor blijven de haren levenslang groeien.

Lipofilling, prijs €3000,-

Tijdens het ouder worden verlies je volume in jouw gezicht. Bij een lipofilling behandeling wordt er vet weggehaald op een locatie en het verplaatst naar jouw gelaat. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van jouw eigen vet en het effect jarenlang aanhoudt. Het is de ideale techniek voor het teruggeven van volume, maar ook de structuur en souplesse van uw huid verbetert.

Liposuctie, prijs vanaf €1500,-

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Het teveel aan vet wordt weggehaald. Na de behandeling dien je een elastisch pak 4 weken te dragen.  De prijs van liposuctie is afhankelijk van de locatie die je wenst te behandelen.