• Botox in Vught

Cosmetisch arts

Storende rimpels, plooien of lijnen in het gezicht? Dan kan het opvullen van rimpels met een injectable een goede oplossing voor je zijn. Ook voor vollere lippen en mooiere contouren is dit een effectieve methode. Injectables kan ook een oplossing zijn bij overmatig transpireren van oksels en voeten, migraine en hoofdpijn klachten maar ook bij haarverlies.

Voor deze specialistische behandeling werken wij samen met Dr. Babak Mahdavian Delavary . Hij heeft ruime ervaring in rimpelbehandelingen en werkt met diverse fillers. Uiteraard is Dr. Babak BIG gecertificeerd onder BIG-nummer: 991118740 Je kan er van op aan dat hij je met de nodige vakkundigheid zal behandelen! Dr. Babak scoort en 9,3 op kliniekervaringen.nl!

Babak ik bij ons aanwezig op:


Dinsdag 24 november 19:00-21:00
Dinsdag 19 januari 19:00-21:00
Dinsdag 2 maart 19.00-21.00
Dinsdag 11 mei 19:00-21:00

Huidverjonging (rimpels en Botox)

Filler (RadiesseBeloteroGlytone), prijs vanaf €250,-

Deze fillers kunnen gebruikt worden voor het opvullen van uw jukbeen, lippen wangen, traangoten (wallen), neuslippenplooi, rokerslijnen, slapen, mondregio, handen, ellebogen, knieën, neuscorrectie (haviksneus) en oorlellen.

Botox (Botox™, Bocouture), prijs vanaf €150,- per zone, bij 2 zones is 3e gratis.

Botox kan gebruikt worden voor het corrigeren van uw frons, voorhoofd, kraaienpoten, wenkbrauwlift, gummy smile (zichtbaar tandvlees tijdens lachen), kin, rimpeltjes bij neus, tandenknarsen, migraine en het overmatig transpireren  van uw oksels, handen en voeten.

Lipolaser

Lipolaser

Naarmate men ouder wordt ontstaat er huidverslapping en ontstaat er volumeverlies. Na verloop van tijd kan deze verzakking onder de kaaklijn zichtbaar zijn en ontstaan de zogenaamde ‘’hamsterwangen’. Het gevolg is dat de kaaklijn niet meer mooi doorloopt.

Met de lipolaser behandeling wordt onderhuids door middel van laserlicht via een  speciale fiber warmte afgegeven aan het vetweefsel, waardoor de vetcellen beschadigen en worden afgebroken. Daarnaast treedt er huidverstrakking op

Tijdens de behandeling
Een lipolaser behandeling, bijvoorbeeld van de onderkin wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Bij de ingreep zal de arts als eerste de probleemgebieden aftekenen. Na de verdoving wordt via een aantal prikgaatjes de canule onderhuids ingebracht. De arts zal de canule onderhuids heen en weer bewegen, waarbij aan het uiteinde van de canule de fiber de warmte afgeeft. Deze warmte zorgt ervoor dat het vetweefsel wordt weggesmolten. De insteekopeningetjes zijn zo klein dat deze in de meeste gevallen niet hoeven te worden gehecht.

Na de behandeling

Na de laserbehandeling kan er nog verdoving onder de huid zitten. Het gebied is daardoor nog wat gezwollen.

Er wordt een compressieverband aangebracht welke je minimaal twee dagen dient te dragen. Hierdoor wordt het vocht dat nog uit de insteekopeningetjes komt geabsorbeerd. Door de druk van het verband wordt de zwelling tegengegaan en een begin gemaakt met het herstellen van de huid. Na het verwijderen van het verband kunt u deze thuis nog een aantal dagen dragen om dit proces te bevorderen. De eerste dagen kan er sprake zijn van wat zwelling en blauwe plekken, die snel weer verdwijnen. In de eerste weken na de behandeling zal de vetreductie al zichtbaar zijn, die wekelijks toeneemt. De huidverstrakking komt later.

De eindresultaten zijn na drie tot zes maanden goed zichtbaar.

 

Riscico´s en complicaties

Lipo-laserbehandeling is een beperkt invasieve ingreep. De insteekopeningen voor de canule hebben een minimale doorsnede. Desondanks is er een klein risico op het ontstaan van een infectie. Om dit te voorkomen zal er enkele dagen antibiotica voorgeschreven worden. Verder is er een klein risico op het ontstaan van brandwonden in de huid. Deze zullen spontaan in de meeste gevallen genezen.

Met de Lipolaser kunt u onder andere de volgende gebieden behandelen:

 • kaaklijn
 • onderkin
 • bovenarmen
 • maag
 • buik
 • lovehandles
 • rug
 • onderrug
 • billen
 • bovenbenen
 • binnenkant knieën

* Één zone is bijvoorbeeld binnenkant knieën aan beide kanten, beide armen of de onderkin.

Consult

Voorafgaand aan de behandeling zal er een consult plaatsvinden met Drs. Babak. Babak zal in samenspraak met jou de wensen en mogelijkheden bespreken.

MyraD tegen overmatig zweten en geur

MiraDry: permanente oplossing tegen overmatig zweten en geur.

Gedaan met klotsende oksels en vieze geurtjes dankzij de miraDry!

miradry-overmatig-zweten-oksels-geur-behandeling

Iedereen zweet! Zweten is noodzakelijk om ons lichaam af te koelen. Ons lichaam bevat 2-4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in onze oksel bevindt. Het elimineren van deze 2% is niet essentieel voor het afkoelingsvermogen van uw lichaam. Je zal dus niet ergens anders opeens meer gaan zweten ( compensatoir zweten) of schade aanrichten aan uw lichaam.
De miraDry is niet enkel een oplossing tegen overmatig zweten maar ook tegen geur en haar in de oksel.

“Ik zweette veel en was verslaafd aan mijn deodorant. Na de miraDry behandeling kan ik eindelijk de kleren dragen die ik wil én ik gebruik geen deodorant meer!”

De behandeling

Je wordt lokaal verdoofd, dan wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het
behandelingsgebied aanduid. Vervolgens worden door het handstuk microgolfstralen in de huid afgevuurd. Deze golven komen op 2-5mm diep en verbranden de zweet- en geurklieren. Als leuke bijwerking verliest u ook 60 tot 70% van de haren!

Voordelen:

 • Onmiddellijk en permanent resultaat
 • Korte hersteltijd
 • Bestrijdt zweet, geur en haar in de oksel

Je kan een gemiddelde zweetreductie verwachten van 82% na slechts 1 behandeling.

De duur van de behandeling
Ongeveer 1 uur.

Voor een optimaal resultaat
In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Mochten er een twee behandeling nodig zijn, ontvang je daar maar liefst 50% korting op.

Advies
De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kan je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.

Consult
Uiteraard kan je een afspraak maken voor een kosteloos consult. We zullen tijdens het consult jouw klachten in kaart brengen en wensen bespreken.

Huidstructuur (rimpels, pigment, acne en litteken)

Laser (Alma: Fractional Pixel & Clearlift), prijs vanaf €500,-

Deze laser schiet heel kleine perforaties in de huid met behulp van laserlicht. Deze kleine openingen genezen heel snel omdat ze aan alle kanten worden omgeven door gezonde huidcellen. Zo wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen en meer collageen aan te maken waardoor de huidtextuur en de stevigheid zichtbaar verbeteren. Houdt u rekening met een hersteltijd van 1 week.

Microneedling (Dermapen), prijs vanaf €250,-

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën, acne littekens en (zwangerschaps)striae.

Fractionele CO2-laser

De fractionele CO2 laser is fantastisch in te zetten als u huidveroudering wilt aanpakken. De CO2 laser wordt daarom ook actief ingezet bij het verminderen van rimpels, het verstrakken en egaliseren van de huid en het verkleinen van poriën. De CO2 laser zorgt voor een stralende, jongere en frisse huid, zonder dat daarbij gebruikt wordt gemaakt van invasieve methoden.

De werking van de CO2-laser voor huidverbetering
De CO2 Laser straalt licht uit van 10.600 nanometer wat zich richt op het vocht in de huid. Door het afgeven van het impuls wordt energie van de CO2-laser aangemaakt die het vocht in de huid laten verdampen en bovendien gangen maakt in de vorm van een raster. Deze geavanceerde techniek “resurfacing” zorgt ervoor dat er geen thermische schade plaatsvindt. Het gezonde weefsel rondom deze ruimtes zorgt ervoor dat het vernieuwingsproces begint.

Het proces
De laserstraal van de CO2 laser dringt tot diep in de lederhuid oftewel de dermis binnen. Hierdoor worden de fibroblasten geactiveerd waarbij de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Het gezonde weefsel is zo sterk dat het helpt het beschadigde en de stevigheid te herstellen.

De techniek is gedurende de jaren verbeterd, waar voorheen de volledige opperhuid werd wegbrand wordt de huid nu slechts een fractie aangetast. Het resultaat een mooie, egale en stralende huid!

Wanneer wordt de CO2-laser gebruikt
De CO2-laser is geschikt voor eenieder die graag een verbetering van de huid wil verwezenlijken.  De huid wordt structureel verbetert, oogt en voelt gezonder. De C02-laser wordt dan ook volop ingezet bij het verminderen van rimpels en fijne lijntjes, vervagen van littekens, verwijderen van onschadelijke huidaandoeningen denkende aan wratjes. Bovendien is de CO2-laser bij uitstek geschikt voor huidverjonging en huidversteviging in het gezicht, decolleté en de handen.

Indicaties voor de fractionele CO2-laser

 • Pigmentatie
 • Acne- en chirurgische littekens
 • Grove poriën
 • Licht- en zonbeschadigde huid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Slappe huid
 • Striae of zwangerschapsstriemen
 • Oneffenheden van de huid
 • Verstrakking van de verslapte huid boven de knieën en bovenarmen

Het effect van de CO2-laser
Het CO2-laser is een behandeling welke weinig compilaties kent, veilig en doeltreffend is. De resultaten zijn snel zichtbaar en de herstelperiode is relatief kort.

Behandelingen
De CO2-laser is intensieve behandeling waarbij 1-3 behandeling uitgevoerd moeten worden om een optimaal resultaat te bereiken. Na afloop
De duur van de behandeling is afhankelijk van het te behandelende gebied. Direct na de behandeling zal de huid rood en gezwollen zijn. Dit gevoel kan tot 45 minuten aanhouden.

De huid kan aanvoelen alsof deze verbrand is en er ontstaan kleine korstjes. Deze korstjes vallen er na enkele dagen af, waarna de huid zich zal gaan vernieuwen.
Na gemiddeld 1 à 2 twee weken is de huid weer hersteld. De activiteit van collageen en elastine zal na de behandeling 3 tot 6 maanden aanhouden.

   

Huidverstrakking (contour en accent)

Draadjeslift (Silhouette soft), prijs vanaf €1000,-

De Silhouette Soft behandeling is effectief voor huidverstrakking en huidverjonging. Met behulp van oplosbare draadjes wordt de huid op een prachtige manier gelift. Deze behandeling kan worden ingezet op plekken waar de huid verslapt is zoals de onderkin, hals, wangen, en wenkbrauwen. De behandeling duurt 30-60 min.

Haargroei (voller en meer haar)

PRP Bloedplaatjes (Regenlab), prijs €450,- per behandeling

PRP is een behandeling die bestaat uit gefilterd plasma van het afgenomen bloed van uzelf. In dit plasma zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is een uitstekende behandeling voor mannen en vrouwen waar het haar dunner van wordt en de haargrens terugtrekt. De behandeling duurt 30 min.

XL Hair (SkinTech), prijs €140,- per behandeling

XL Hair is een behandeling die net als PRP ingezet kan worden tegen doffer en dunner haar en haarverlies. Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat jouw haar dikker en steviger wordt. U heeft tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig.

Chirurgisch

Deze behandelingen worden op een andere locatie in een kliniek gegeven.

Boven ooglidcorrectie, prijs €850,-

Hangende oogleden belemmeren niet alle en uw zicht, maar het geeft je ook een vermoeid en verouderd uiterlijk. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat u een open blik krijgt en maakt jouw aangezicht frisser en jeugdiger.

Onder ooglidcorrectie, prijs €1350,-

Veel mensen hebben last van wallen onder de ogen. Dit kan komen door verslapping van de huid of door plaatselijke vet- of vochtophoping. Door wallen krijg je een vermoeide blik. De incisie valt vlak onder de wimper rand en laat dus een nauwelijks zichtbaar litteken achter. Een reepje huid wordt weggesneden en jouw overtollige vet wordt verwijderd.

Lipofilling, prijs va €3000,-

Tijdens het ouder worden verlies je volume in jouw gezicht. Bij een lipofilling behandeling wordt er vet weggehaald op een locatie en het verplaatst naar jouw gelaat. Het grote voordeel van deze behandeling is dat er gebruik wordt gemaakt van jouw eigen vet en het effect jarenlang aanhoudt. Het is de ideale techniek voor het teruggeven van volume, maar ook de structuur en souplesse van uw huid verbetert.

Liposuctie, prijs vanaf €1500,-

Liposuctie is een behandeling waarbij de lichaamscontouren worden verbeterd. Het teveel aan vet wordt weggehaald. Na de behandeling dien je een elastisch pak 4 weken te dragen.  De prijs van liposuctie is afhankelijk van de locatie die je wenst te behandelen.

Chat openen
1
Welkom bij Vissers Beauty, waarmee kan ik je van dienst zijn?