De beste reclame…. zijn jullie!

Marieke: “Door mijn deelname aan de Beauty Award ben ik extra benieuwd wat jullie vinden van de salon en de behandelingen. Onderstaand wat reacties. Winnen of verliezen maakt voor mij niet uit. Wat een prachtige referenties! Dankjewel allemaal!”

 

Ik ben bij Marieke gekomen om mijn huid weer op peil te krijgen en voor vermindering van mijn fijne lijntjes. Door haar behandelingen in combinatie met haar professionele advies ziet mijn huis er weer fantastisch uit.

Bianca van Kasteren, 41 jaar, Berkel-Enschot 41 jaar

 

Ik ben dol op Marieke. Ze heeft de juiste kennis en meer dat: ze heeft overal antwoord op of er een oplossing voor. Het enige minpuntje is dat de salon zo ver van mijn huis is. Als het dichterbij was kwam ik zeker nog frequenter.

Manon Brand, 37 jaar, Brecht (België)

 

Ik was een keer op een open avond geweest en dacht gelijk hier wil ik een keer behandeld worden. Ik kom al een hele tijd maar keer op keer overtreft Marieke mijn verwachtingen. Ik zie zoveel resultaat!

Astrid van Geffen  Berkel-Enschot 54 jaar

 

Marieke heeft enorm veel kennis van haar vak en deelt het in begrijpelijke taal met haar cliënten. Ze is een zeer gedreven , professionele en toegankelijke vrouw met een enorme  passie en kennis van haar vak.
Je voelt je welkom en je weet dat je in goede handen bent!

Ellen Marieke Voorbij, 50 jaar, Wilnis

 

Ik had erg veel last van acné en onderhuidse ontstekingen in mijn gezicht. Ik ben bij Marieke terecht gekomen, omdat ik hoopte dat zij mijn huid met behandelingen/productgebruik kon kalmeren. Verder had ik veel littekentjes door de acné. Ook hoopte ik dat deze littekens minder zouden worden door de behandelingen. De behandelingen hebben mijn verwachting overtroffen. Mijn huid ziet er gezonder uit (stralender, minder rood, vrijwel geen last meer van ontstekingen of acné), voelt gezonder (geen trekkerige huid meer, geen plekjes die steken of gevoelig zijn) en mijn littekens zijn duidelijk verminderd. Ik krijg regelmatig complimentjes over mijn huid van vrienden en familie. Ook kan ik tegenwoordig zonder make-up de deur uit, iets wat ik voorheen nooit gedaan heb omdat ik me niet op mijn gemak voelde als anderen mijn huid zagen. Ik vind het prettig dat Marieke altijd helder uitlegt wat ze tijdens een behandeling gaat doen. Als ik vraag hoe een bepaald product of een bepaalde behandeling werkt, dan geeft ze hier een duidelijk antwoord op zodat ik het ook echt begrijp. Ik vind haar kennis zeer uitgebreid en het is fijn dat ze deze kennis goed kan overbrengen op haar klanten. Ik heb een fijne band gekregen met Marieke en ik voel me daardoor op mijn gemak tijdens behandelingen. Ik kan haar appen als er iets is, bijvoorbeeld toen ik toch een ontsteking kreeg. Ik mocht de volgende dag direct langskomen en kreeg toen advies. Ook heeft Marieke mijn bruidsmake-up gedaan. Een bruiloft is een intieme dag, waar ik alleen mensen bij wilde hebben waarbij ik me prettig voel. Marieke hoort daar zeker bij en ik ben haar erg dankbaar voor wat ze voor mijn huid heeft gedaan.

Manon Lawalata-van Bladel, 28 jaar, Vught

 

k ben sinds een paar maanden in behandeling bij Marieke en heb al zo’n mega mooi resultaat geboekt door haar behandelingen! Mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitgezien! Ze is vakkundig, vol passie voor haar vak en heeft zoveel kennis en juist dat is zo belangrijk want dat zie je ook terug in de resultaten die we boeken. Ze is spontaan, vriendelijk, meelevend en door nog vele andere kwaliteiten erg fijn om bij te zijn, wat de behandeling nog prettiger maakt elke keer weer! Altijd alles is punctueel, de afspraken maken etc het is altijd perfect! Ze legt alles begrijpbaar en informatief uit! Wanneer iemand goed in zijn/haar vak is blijven klanten ook en dat is zo duidelijk terug te zien van de behandeling zelf tot hoe de zaak tot in de puntjes is geregeld! Dus bovenal, wanneer iemand last heeft van acné kan ze je echt oprecht helpen en is dit zo aan te bevelen!

Nikky Valk, 20 jaar Hank